Mit liv i Horslund
Tirsdag d. 8. december 2000
Det er sorgens dag.
I dag måtte vi sige farvel til vor elskede Jolly. Hun har givet os utrolig mange glæder, og hun vil blive dybt savnet af os alle.
Tak for alt kære Jolly. og hvil i fred 💖💖💖
Torsdag den 14. marts 2019
Puh ha - nu har vi haft Lucky i en uge, og det har godt nok været hårdt.
Hun er så fuld af spilopper og spræl, og forstår ikke at en ældre hundedame ikke gider løbe rundt og skabe sig sammen med hende.
Jeg prøver af bedste evne at ignorere hende, men vi skal jo være her begge to, så jeg må jo vænne mig til hende med tiden.
Hermed slutter jeg så min dagbog, men jeg starter en ny, der omhandler både Lucky og mig 🙂
Onsdag den 6. marts 2019
I dag hentede vi hende så - min nye "lillesøster".
Hun hedder Lucky, og nu skal hun så bor her hos os.
Jeg ved ikke lige hvad jeg mener om det, men vi må jo se hvordan det kommer til at gå 🤔
Torsdag den 14. februar 2019
Puh ha som tiden dog flyver afsted.
I dag bliver jeg 12 år, og "mor" og "far" mener det er på tide at jeg får en "lillesøster" så jeg kan hjælpe med at opdrage hende mens jeg stadig er rask og frisk 🙂
Tirsdag den 14. februar 2017
Tja - min sekretær har så meget andet i hovedet at hun ikke kan få tid til at skrive i min dagbog, men nu har jeg altså forlangt at hun lige nævner dette: 
           
   Det er min 10 års fødselsdag i dag.  

Heldigvis var der dog tid til at fejre mig, og her har selvfølgelig været det allerflotteste vejr i dag, så en rigtig lang vandretur er det da også blevet til  🙂
Onsdag den 17. august 2016
Så fik vi lige en kattekilling i huset - næsten samme farve som mig 😎
Han hedder Maxe, og "mor" og "far" siger at jeg skal være sød ved ham.
Det prøver jeg så på, men jeg må indrømme at det ind imellem kan være svært.
Tirsdag den 6. oktober 2015
Ja så har man jo stået model i et par dage og er blevet foreviget på vores garageport.
Baggrunden på porten er et motiv fra Island, hvor min mor og far var i 2009 - jeg måtte selvfølgelig ikke komme med😥 men de har da fortalt en del om, hvor fantastisk flot der var deroppe.
Onsdag den 10. september 2014
Puh ha - jeg har lige været på dyreklinikken og få fjernet min livmoder. Jeg har ikke haft det så godt de sidste dage - ville ikke rigtig spise noget, hvilket er ganske unormalt for mig, og havde også besvær med at komme af med afføringen-  så i går var jeg lige et smut hos dyrlægen. Det var ikke rart. Han sagde at jeg havde en masse betændelse i livmoderen og anbefalede at jeg fik den fjernet hurtigst muligt. Nu håber jeg så bare at jeg er frisk nok til at komme med på camping på fredag.
Dyrlagen ville give mig en krave på for at jeg ikke skulle komme til at slikke i såret, men mor mente at det var for besværligt i campingvognen, så hun købte en bodystocking til mig i stedet for. Det tror jeg nu også er meget rarere end kraven, så jeg finder mig stille og roligt i det🙂
Torsdag den 4. september 2014
Så fik vi lige ny bil, for far syntes at den lille KIA PICANTO 1,0 havde lidt svært ved at trække campingvognen, og fredag i næste uge skal vi jo til Silkeborg hvor der er lidt mange bakker. Heldigvis er den nye også en KIA PICANTO, bare med en større motor i, for jeg nyder nu at ligge bag i sådan én🙂
Søndag den 17. august 2014
Det har været en dejlig sommer med masser af sol og varme, og campingvognen er da også blevet brugt flere gange. Vi har været på Houstrup camping flere gange, hvor Tusse og hendes familie er fastliggere , så det har været vældig hyggeligt.
Vi var også på Randbøldal camping en tur, og i næste måned tager vi en tur til vores yndlingsplads - Skyttehuset - i nærheden af Silkeborg, hvor jeg skal være sammen med Futte. Det bliver godt nok sjovt, for Futte har stor respekt for mig - jeg har jo lige fra starten vist, at det er mig der er DRONNINGEN 😀
Fredag den 14. marts 2014
Jubiii - mor og far har købt campingvogn - en lille bitte én hvor der kun lige er plads til 2 voksne og en COLLIE 😀, så mon ikke jeg kan komme med på ferie i år 😉
Torsdag den 30. januar 2014
Nu er det altså helt slut med at gå til hundetræning. Der har været så meget ballade i klubben så hele det hold jeg går på - incl. træneren - er stoppet derude, og så syntes min mor heller ikke det var sjovt længere. De fleste fra holdet er startet i Vejen, men mor synes det er for langt væk - hun er ikke så vild med at køre bil - så det er blevet til at vi nøjes med at træne selv herhjemme. Det er også ok med mig, for jeg er alligevel ikke ligefrem nogen konkurrencehund 😉
Fredag den 25. oktober 2013
Ja så har jeg igen været på ferie hos Rico. Denne gang var min mor og far lige en uge i Kina - jeg fatter bare ikke at de kan undvære mig så længe, men mor siger også at hun har savnet mig 🙂
Fredag den 5. april 2013
Hallo . ja der er altså liv i mig endnu 🤩 selvom det er længe siden jeg har fået skrevet i min dagbog.
I sidste måned var min mor og far på Tenerife en uge, så da var jeg igen på ferie ude hos Rico. Det var da meget hyggeligt, men jeg var nu altså mega glad da mor og far kom hjem igen.
Søndag den 9. december 2012
Hvor tiden dog løber - nu er det snart jul igen. Min mor har så meget arbejde, så der bliver næsten ikke tid til at træne med mig. Desuden har hun også haft en del problemer med ryggen i det sidste par måneder, så det bliver ikke til meget andet end almindelige gåture. Nå - det er nu også rigtig dejligt, når bare vi kommer nye steder engang imellem.
Vi har også fået ny bil siden sidst, og den er faktisk rigtig dejlig at køre i. Mor var ellers bekymret for, om jeg kunne springe op i den, da den er noget anderledes og højere end Splash'en, men jeg gjorde hendes tvivl fuldstændig til skamme 😀 Jeg hoppede frivilligt ind i den med det samme, og jeg synes meget bedre om den, end om den gamle, så nu nyder jeg næsten at komme med ud at køre 🙂
Lørdag den 11. august 2012
Så kom jeg pludselig i løbetid igen - efter ikke at have været det i tre år.
Nu har mor og far i årevis gået og sukket efter at jeg skulle have hvalpe engang, og når jeg så endelig synes, at jeg er klar til det, siger de bare at jeg er blevet for gammel 😥. Rigtig træls når man nu går og letter halen for alt hvad der har fire ben, og naboens Paw står på lur ved hækken og er mere end villig 😠
Søndag den 29. juli 2012
Jo - der er stadig liv i os 🙂 selv om det er længe siden der er kommet nyt i dagbogen.
Der er sket så mange triste ting i det sidste par år, som jeg ikke skal komme ind på her, men heldigvis er der dog også gode ting ind imellem.
Mor og far har været en tur på Azorerne igen, så jeg har været på ferie hos Rico imens.
Vi har været på mors yndlingscampingplads ved Silkeborg flere gange, og vi har været på ture til Syvårssøerne, Grene Sande, Kvie sø med mere, så der har da været en del gode oplevelser.
Jeg har efterhånden vænnet mig så meget til at køre i bil, så jeg  hopper frivilligt ind i den, og det er da store ting 🙃.
Med hensyn til træning går det ikke alt for godt. Jeg har da gjort fremskridt, men vi må nok se i øjnene, at jeg ikke er den fødte kunkurrencehund. Nå - pyt med det - vi fortsætter med træningen alligevel, for det er nu meget hyggeligt. (Bare en skam at alle de andre også har deres hunde med til træning, for hundene er jeg ikke så vild med. Jeg ville hellere have hundeførerne for mig selv )
Tirsdag den 27. juli 2010
Så er vi lige kommet hjem fra Silkeborg. Vi tog afsted i går formiddags op til Gudenåens camping, hvor Gizmo og Tusse og deres familie skal være hele ugen.
Vi boede i campletten, og det nyder jeg rigtig, for så kan jeg ligge i arm hos mor hele natten
🤩
Inden vi tog hjem, var vi lige en tur ved Slåen sø, der er Danmarks reneste sø, og bade. Altså det var kun mor, Ulrik og drengene der badede - far, Irene og jeg nøjedes med at se på.
Onsdag den 21. juli 2010
Her til morgen startede vi hjemturen tværs over landet. Meningen var, at vi skulle overnatte på Arrild camping, men da de nu har meldt lidt regn til natten, blev vi enige om at tage hele turen hjem i stedet for. vi nåede op på 78 kilometer i dag, og mor og far var vist nok glade for at få sadlen af bagdelen igen 😀
Tirsdag den 20. juli 2010
I dag nåede vi til Uge camping. Vejret har været rigtig flot, men rigelig varmt. En del af turen har vi cyklet på grusveje, og på nogle strækninger gik det så meget opad, så mor og far måtte trække cyklerne, men jeg er jo bare heldig at jeg kan sidde i skygge i cykelanhængeren og slappe af 😎
Mandag den 19. juli 2010

Så er ferien startet, og vi tog på cykeltur på Hærvejen.
Vi cyklede hjemmefra i formiddags klokken 10.15. Turen gik til Langetved hvor vi kørte ind på hærvejscykelruten sydpå.
På Vojens camping skal vi nu have den første overnatning.

Mandag den 17. maj 2010
Min mor har været lidt sløj til at få skrevet i dagbogen, men lidt er der da sket i tidens løb.
Vi har haft Morten på besøg, og så skal vi jo i sandegraven og kaste sten i vandet, hvilket jeg nu ikke er særlig vild med.
Med hensyn til træningen, så går det ikke specielt godt. Nogle ting er jeg rigtig god til, men andre ting gider jeg bare ikke. Mor prøver ihærdigt at gøre tingene interessante, men det lykkes ikke altid for godt.
Søndag den 14. februar 2010
Min 3 års fødselsdag. Mor havde fri i dag, så vi var en tur i Tyskland efter forsyninger, og derefter gik vi tur i hundeskoven i Linnet skov. Vejret var selvfølgelig utrolig flot😀 så vi nød det rigtigt alle tre.
Søndag den 17. januar 2010
Så er både jul og nytår overstået, og vi har stadig masser af sne. Det bliver til mange lange gåture, men mest over markerne, da vejen ikke er blevet ryddet én eneste gang, og derfor er dækket af et tykt lag is, så der er spejlglat.
Fredag den 18. december 2009
Jubii - snevejr. Det har bare været rigtig flot vejr med masser af sne, og det er bare dejligt 😀
Fredag den 4. december 2009
Så er mor endelig færdig med pelseriet på minkfarmen, så måske kan der nu blive lidt mere tid til mig🙂. Far har godt nok været hjemme siden den 16. november, da han blev sygemeldt, men det er nu ikke helt det samme.
Søndag den 15. november 2009
I dag har vi været til hundetræning for sidste gang i år. Siden sommerferien har vi cyklet derud næsten hver gang - jeg sidder så i cykelanhængeren mens mor knokler i pedalerne, og det er noget jeg kan lide 😎
Mandag den 28. september 2009
Martha og Tenna var her i Horslund og træne sammen med mor og mig. Jeg gik blandt andet et rigtig flot spor.
Søndag den 6. september 2009

Vi har været ude at gå tur i Gredstedbroområdet med Ribe Fodslaw - ca. 11 km. Derefter var vi ude hos Fars bror Preben og få suppe.

Lørdag den 22. august 2009
Vi har været til Hvalpetræf på Kennel Nala hvor jeg kommer fra, og det var rigtig hyggeligt. Der fik jeg hilst på tre af mine helsøskende, og det var faktisk sjovt at se, hvordan de havde udviklet sig.
Nå men selvom alle hundene dernede var mine halv eller helsøskende, så skulle de altså holde lidt afstand, for ellers viste jeg tænder. Mor siger jeg er lidt af en skrap madamme, men jeg bryder mig altså ikke om nærkontakt med andre hunde.
Søndag den 27. juli 2009
Mor og far tillod sig at rejse på ferie uden mig i år - de skulle en tur til Island - men heldigvis fik jeg så lov at komme på ferie hos Rico imens. Der har jeg haft en rigtig god uge og er blevet godt forkælet.
Onsdag den 15. juli 2009
Vi er lige kommet hjem fra en 2 dages campingtur på vores yndlings campingplads ved Svejbæk - sammen med Snuggi og hans familie. Vejret var rigtig dejligt, og vi har både badet i Slåen søen og sejlet en tur i motorbåd ind til Silkeborg og tilbage igen. Jeg har faktisk vist, at jeg er den fødte skibshund🤩
Søndag den 5. juli 2009
I dag har vi (som så mange gange før) været en tur i "Horslund Friluftsbad" for at bade - det vil sige, jeg nøjes godt nok med at soppe - men det er alligevel dejligt, og så lad bare dem svømme rundt, der føler trang til det😎
Søndag den 28. juni 2009
I dag har vi været en tur ved Syvårssøerne. Vi havde aftalt at mødes der med Stumpi og dens "forældre" for at gå en tur i det skønne område, og derefter spise frokost sammen i det grønne. En rigtig dejlig dag🙂
Tirsdag den 16. juni 2009
Så holder vi ferie fra hundetræningentræningen, og vi har haft en dejlig sommerafslutning i DCH Ribe. Der var arrangeret holdkonkurrence på tværs af holdene, og hvem tror I der vandt? Ja selvfølgelig.......det hold jeg var på🤩 
Vi skal først starte på træningen igen den 4. august, så jeg vil godt nok komme til at savne alle de andre derude.
Lørdag den 13. juni 2009
I dag har vi været på DKK udstilling i Vejen. Der var 35 collier med, og det har været rigtig sjovt at se så mange artsfæller samlet på et sted.
Jeg fik bedømmelsen: Very good - 4. vinder, og det var både min mor og jeg vældig godt tilfreds med, for det var faktisk mere end vi havde regnet med.
Nå det var godt nok en laaang dag, for de var meget forsinkede, så vi sad længe og ventede før det blev vores tur, men det er nu heller ikke meningen at vi skal prøve det igen, for det var bare for at blive avlsgodkendt, og det lykkedes jo
😀
Fredag den 22. maj 2009
Rico har været her på ferie siden i onsdags, og han skal blive her til på søndag, så vi har det bare sjovt. I dag var han også med da vi skulle en tur ned til kennel Nala på Sydals, hvor jeg er født. Damen dernede skulle hjælpe "mor" med at klippe mig lidt ved ørerne, hvor jeg har lidt lange strithår, for jeg skal jo snart på udstilling, og så skal man jo helst se lidt godt ud.
Se bare hvor lækker jeg er blevet...
Tirsdag den 19. maj 2009
Jeg har været til hundetræning i aften - det er jeg altså hver tirsdag, men jeg må indrømme at "mor" ikke altid er lige tilfreds med mig der. Hun siger jeg er doven, men det er da ikke altid det er sjovt at skulle finde ting i skoven som ham træneren får og smider. Han har jo selv smidt dem, og så kan han vel også selv finde dem igen. Hvis bare hun vil kaste en bold i stedet for, så er jeg altså ikke spor doven, men spurter afsted efter den 🤩
Lørdag den 25. april 2009
Slut på en dejlig uge. I dag er vi kørt hjem til Horslundvej igen, men det var nu også dejligt at se Maxe igen - jeg tror han har savnet mig 😀
Fredag den 24. april 2009
Vi havde snakket om at tage til Skarø og Drejø i dag, men da sommersejlplanen ikke er trådt i kraft endnu, syntes vi det blev for kort tid vi fik til det, så i stedet tor vi til Lohals på Langeland. Vejret var stadig godt, og vi har da grillet i haven til aftensmad et par gange i løbet af ugen.
Torsdag den 23. april 2009
Se på billedet og gæt, hvor vi har været i dag....
Ja rigtigt - vi var i Knudshoved
🙂
Onsdag den 22. april 2009
I dag har det regnet det meste af dagen, så vi blev alle sammen enige om, at vi ville lade bilen holde fri i dag, og kun gå en tur i omegnen af Lundeborg. Det blev dog alligevel en tur på ca. 16 kilometer, så Rico og jeg blev godt våde, men de andre havde taget regntøj på. De påstår jo at der findes ikke dårligt vejr, men kun dårlig påklædning😎
Tirsdag den 21. april 2009
I dag har vi leget ø-hoppere. Vi har været på både Tåsinge, Siø og Langeland. Det var nu mest på Tåsinge vi gik tur, og vi tager nok en anden dag på Langeland🙂
Mandag den 20. april 2009
I flot solskinsvejr har vi vandret rundt på Thurø hele dagen. Vi kører for det meste fra sommerhuset klokken 10.00 hver dag, og bruger det meste af dagen på at komme ud og opleve. Dette er bare et rigtigt hundeliv - gid det kunne vare ved.
Søndag den 19. april 2009
Vi kørte til Svanninge bakker og gik en dejlig lang tur. Vejret var rigtig fint, og vi nød det allesammen.
Lørdag den 18. april 2009
I dag er vi kørt til Lundeborg hvor vi har lejet et sommerhus for 1 uge, sammen med Rico og hans "forældre" - Violvej 5.
Torsdag den 9. april 2009
Vi har været med Rico og hans mor og far i sommerhus i Stauning fra i går til i dag. Det har bare været rigtig dejligt - vi har gået nogle lange ture i Skjern enge, og også sejlet over vandet i en rebfærge - alletiders tur😎
Lørdag den 14. februar 2009
Hurra - min 2 års fødselsdag - og så havde mor nær glemt det.
I formiddags var vi på besøg hos noget famiie i Farup, og da vi var på vej hjem kom mor pluds'lig i tanke om, hvad det var i dag, og så kan det nok være at hun fik flaget frem, da vi kom hjem.
Der blev da også lidt ekstra guf til mig i dagens anledning
😀
Torsdag den 12. februar 2009
Så var vi i Brædstrup igen.
Imens mor var på sygehuset og blive opereret gik far og jeg en lang tur i skoven i det skønneste vejr.
På vejen hjem var vi hos Snuggi og hendes mor og far til aftensmad - atter en god dag
🤩
Fredag den 30. januar 2009
Jeg har efterhånden vænnet mig til at køre bil, så i dag var jeg med en tur i Brædstrup, hvor mor skulle til undersøgelse på sygehuset - hun skal nemlig have venstre håndled opereret.
Efter undersøgelsen gik vi en lang tur i skoven ved sygehuset - det var rigtig dejligt.
Onsdag den 21. januar 2009

Hvor blev jeg skuffet i dag.
Jeg havde regnet med, at vi i sommerferien skulle fortsætte vores hærvejsvandring fra sidste år, men i dag har mor bestilt en rejse til Island i ferien - kun for hende og far.
Nå til gengæld har jeg så fået lov til at komme på ferie hos Rico imens, så det glæder jeg mig nu til
🙂

Torsdag den 25. december 2008
Ja nu er det godt nok ved at være længe siden der er tilføjet noget i min dagbog, men mor har haft så travlt med alt muligt andet. Det meste af november og første halvdel af december brugte hun faktisk næsten al sin fritid på at arbejde på minkfarmen i stedet for at tage sig af mig - rigtig træls😠, men nu har julefreden heldigvis sænket sig over vort lille hjem, og selvom mor også skal arbejde mange dage mellem jul og nytår, får hun dog også tid til at lufte mig og lege med mig. Det med dagbogen må vi jo så se lidt stort på.
Tirsdag den 30. september 2008
Så er jeg lige startet på min anden løbetid, og det er ikke så godt for Paw som er vores nabohund. Han skal nemlig på ferie i en uges tid, da hans familie ellers ikke kan få ro om natten. Paw vil så gerne over at besøge mig, for han synes jeg dufter rigtig dejligt for tiden, og derfor sidder han hele natten ved døren derhjemme og hyler. 😥
Fredag den 19. september 2008
Da mor og far kom fra arbejde i dag, kørte vi en tur til Hovborg for at gå en tur på Holme Å stien. Meningen var, at vi skulle gå hele ruten "Fra kyst til kyst" i sommerfreien til næste år, så derfor ville vi lige prøve et lille stykke af turen, så vi vidste hvad det drejede sig om. Men tænk - da vi skulle starte fra parkeringspladsen var der et skilt hvorpå der stod: "Hunde ingen adgang"😠 Øv øv øv - så skal min mor og far ihvertfald ikke på den tur, for de kunne da aldrig drømme om at tage afsted uden mig.
lørdag den 9. august 2008
Jeg er efterhånden blevet rigtig gode venner med Maxe, og indimellem tror han åbenbart at jeg er hans mor🙃
Mandag den 4. august 2008
Så er ferien forbi, men den har været dejlig. Vi har også fået kat - en lille rød hankat, der hedder Maxe. I starten var jeg bange for ham, for jeg blev overfaldet af hans mor to gange, og troede derfor at han var lige så slem.
Heldigvis er han ikke det, og vi er blevet gode venner. Dejligt at være to når mor og far skal på arbejde
🙂
Mandag den 28. juli 2008

Vi har fået besøg af Rico. Han kom i fredags og skal være her til på lørdag, da hans mennesker er i udlandet på ferie. Vi har det vældig godt sammen, og vi er ofte i sandegraven hvor Rico elsker at bade, men jeg nøjes nu med at soppe.

Torsdag den 17. juli 2008
Klokken 7 var vi klar til sidste etape på vores vandring. Vejret var mere køligt i dag, men heldigvis tørt. Dette har været den mest kedelige strækning vi har gået, da det var på asfaltvej eller grusvej hele tiden, men til gengæld var det lettere at trække vognen. Klokken 12 nåede vi til Bredsten hvor vi blev hentet i bil efter at have gået knap 125 km. Alt i alt en rigtig dejlig tur😀
Onsdag den 16. juli 2008
I aftes blev vi hentet af Karl Anker, da Jette havde inviteret på pizza og varmt brusebad, hvilket var umuligt at sige nej til. Det var vældig hyggeligt, så det endte med en del rødvin, og som følge deraf en overnatning hos dem. I dag stod vi så op klokken 7.15 og fik morgenkaffe, før Karl Anker kørte os tilbage til Palsgård skov. Efter at have pakket sammen, fortsatte vi turen til fods klokken 9.30.
Omkring 17.30 nåede vi til Knudshøje ved Givskud hvor vi slog lejr på en rasteplads. Teltpladsen var tilsyneladende blevet sløjfet.
Igen havde vi regnvejr da vi havde slået teltet op, så vi måtte sidde i teltet og lave aftensmad.
I dag har vi gået godt 26 kilometer
.🤩
Tirsdag den 15. juli 2008
Afgang fra teltpladsen klokken 7. Da vi nåede til Hesselhus Camping kneb det lidt med skiltningen, og personalet på campingpladsen var ikke til megen hjælp, så vi gik flere kilometer i omegnen for at finde på rette vej igen. Omkring klokken 17 fandt vi en dejlig teltplads i Palsgård skov og nåede lige at få teltet sat op, før det begyndte at regneDagens kilometer blev godt 30.
Mandag den 14. juli 2008
Startede fra teltpladsen klokken 7.00 og havde ret fint vejr lige bortset fra en lille byge omkring klokken 15.30. En time senere fandt vi så en dejlig teltplads ved Ellinglund hvor der også var mulighed for brusebad, så det skulle mor og far jo lige prøve. Det var godt nok et hurtigt bad, for der var kun koldt vand i hanerne.
Turen i dag var på ca. 28 km.
Søndag den 13. juli 2008
Vi startede fra Viborg klokken 12.00, og nåede at gå ca. 18 km. før vi slog lejr på en teltplads i Stendal Plantage. Det har været en rigtig flot tur, men ikke altid lige egnet for en cykelanhænger, som flere gange er væltet på grund af for smalle stier. Heldigvis er det hele pakket så godt, at intet falder ud ved havareringerne.
Lørdag den 12. juli 2008
Hurra - min mor og far har sommerferie i 3 uger, og i morgen starter vi på en vandretur langs hærvejen fra Viborg og så langt som vi nu kan nå på 3-4 dage.
Lørdag den 28. juni 2008
I dag har vi været ved Syvårssøerne - et skønt område mellem Billund og Egtved - og gå en tur. Det bedste var dog - efter min mening - at der lige ved parkeringspladsen var en stor hundeskov, hvor jeg måtte løbe omkring uden line, og det startede vi med.
Lørdag den 14. juni 2008

Det er efterhånden længe siden der er skrevet noget i dagbogen, men der har været så meget hele tiden, så der har ikke rigtig været tid til det. Vi har nydt det den dejlig varme forsommer, hvor vi har været henne i den nærliggende sandegrav næsten hver dag for at soppe - en ting jeg holder meget af - men jeg bryder mig ikke så meget om når mor og far tager en svømmetur, for der kan jeg ikke rigtig være med. Én gang har jeg dog været så uheldig at jeg plumpede i det dybe vand, men så fik vi da konstateret, at jeg godt kan svømme.

Fredag den 9. maj 2008
Var hos dyrlægen i dag for at blive vaccineret og blev samtidig vejet. Jeg vejer nu 21,3 kg. og det er vist meget passende til mig.
Jeg har også døjet lidt med noget klistret stads i øjnene, så dyrlægen gav mig noget salve, som jeg skal bruge 2 gange om dagen i 7 dage. Det er godt nok ikke særlig rart, men jeg overlever vel...🤭 Det er nok værre for mor, for hun måtte slippe 661,75 kr. for det.
Nå, da vi kom hjem lagde jeg mig ned til søen i haven og kiggede på fiskene - det virker så beroligende på mig😎
Tirsdag den 6. maj 2008
I dag tog far med til hundetræning igen, så jeg slap for bilturen - vi skulle cykle derud. Men tænk - jeg måtte lunte næsten to kilometer før jeg endelig fik lov til at komme op i cykelanhængeren. Mor og far tror åbenbart, at bare fordi Bonnie var vild med at løbe ved siden af cyklen, så skal jeg også være det, men jeg gider altså ikke det pjat, så jeg stopper mange gange op for at snuse til alverdens ting....så kan de vel lære det 🙃
Lørdag den 3. maj 2008
Da vi endelig kom hjem fra sommerhuset, var jeg godt nok træt, men efter et par timers hvis skulle vi i bilen igen. Denne gang dog kun en tur til Ribe, hvor vi skulle besøge Tenna og hendes forældre - de havde budt på grillmad. Også her fik jeg tilbudt en pølse, men sagde pænt nej tak.
Fredag den 2. maj 2008
I dag skulle vi så gå en lille tur i omegnen af Lemvig, så vi var en tur i Sødalen - en meget flot tur, men kun ca. 5 km, så om eftermiddagen gik vi en tur rundt om Gjeller sø, ca. 6 km. Derefter var det tid til hygge hjemme på plænen, for det er jo sidste dag her, og i morgen skal vi atter ud på den laaange biltur hjem 😥
Torsdag den 1. maj 2008
Nå, det var en meget fin tur vi havde i går, så i dag skulle vi så en tur til Venø og se, hvordan der så ud. Vi travede næsten hele øen rundt, og det var også en rigtig fin tur 🤩
Rico og jeg fik da også badet lidt i Limfjorden - det vil sige Rico badede, men jeg nøjes altså med at soppe lidt 😎
Onsdag den 30. april 2008
Da vi havde fået morgenmad skulle vi ud at gå en lang tur, og de tobenede havde bestemt, at vi skulle til Jegindø i dag, så vi blev sat i Rico's forældres bil. Det Passer altså ikke Rico at jeg også skal være der, så han sidder bare med ryggen til mig på hele turen og ser fornærmet ud. 😠
Tirsdag den 29. april 2008
Da mor og far kom fra arbejde, begyndte de at pakke bilen med kufferter og madkurve og den skags ting. Jeg blev godt nok lidt urolig, for det kunne jo tyde på, at vi skulle ud på en køretur igen, og det er jo ikke lige sagen.
Ganske rigtig....jeg blev sat ind på min plads i bilen og så startede vi på en laaaang tur - helt til Lemvig, hvor vi skulle være i et sommerhus i nogle dage.
Da vi endelig nåede frem blev jeg godt nok rigtig glad, for der var også Rico og hans forældre, så det skal nok blive sjovt alligevel
🙂
Tirsdag den 22. april 2008
Far var med til hundetræning i dag - det var ingen succes, for hvor er det altså svært at lave diverse spring, aporteringer, fremadsendelser med mere, når man samtidig skal holde øje med, om far nu også bliver stående og kigger på.
Helt ærligt så var han vist heller ikke særlig imponeret af mine evner i dag
😥
Søndag den 20. april 2008
Jubii....så er grillsæsonen startet🤩 Vi var 3 hunde, 6 voksne og 7 børn ude ved Fole fiskesø i dag. Desværre fangede vi ikke nogen fisk, så vi måtte nøjes med nogle pølser på grillen. Da alle de tobenede var færdige med at guffe i sig, smed de nogle pølsestykker ned til mig, men føj for p.... Jeg fatter altså ikke hvad de ser i den slags mad. Heldigvis var der også lidt pølsebrød til overs, så det fik jeg, og det smagte da ganske udmærket🙂
Onsdag den 16. april 2008
Puh ha - i dag er jeg ikke i kridthuset hos min mor.
Da hun kom hjem fra arbejde skulle vi ud på vores sædvanlige luftetur, men pludselig fik jeg en ubændig lyst til at jage nogle rådyr der gik på marken, og selv om mor råbte helt vildt efter mig, styrtede jeg bare ind mellem træerne. Jeg fik dem da også jaget langt væk før jeg stolt vendte tilbage til mor. Men tænk.......hun var bare sur på mig😠
 Først fordi jeg ikke kom da hun kaldte, men også fordi jeg altså lige var løbet gennem noget rigtig klistret mosesmadder, så jeg var bare kulsort over det hele, men alligevel...
Nå turen var ihvertfald slut for i dag, så det gik bare hjemad i trykket stemning (for mors vedkommende).
Vel hjemme igen tog mor den store vandkande og brugte ca. 100 liter regnvand til at skylle mig i, men jeg var stadig lige sort. Så kom far hjem fra arbejde, og han blev ret chokeret over at se mig sådan. Nu hjalp mor og far hinanden med at få mig op i baljen og rigtig godt vasket, så nu er jeg altså næsten ren igen.
Mor siger godt nok, at sådan noget gør collier ikke, men hvad forstand har hun på det?
Jeg elsker ihvertfald både vandpytter og smadderhuller😀
Fredag den 28. marts 2008
ØV.... min far opdagede en ny "kløplet" på ryggen af mig i dag, så jeg slap ikke for et dyrlægebesøg😥  Nå, det var nu en meget sød og ung dyrlægedame der undersøgte mig, men på grund af min meget tætte pels kunne hun ikke med sikkerhed sige om det var skab. Enden af det blev, at jeg skulle dryppes i nakken med noget der hedder Advocate, og så mente hun at det ville gå over, så nu må vi jo se. I hvert fald lettede de på trykket i mors pung, for hun måtte af med 661,00 kr for det.
Torsdag den 27. marts 2008
Det har været et pragtfuldt vejr i dag - nu tror vi at foråret er lige om hjørnet. Da mor kom fra arbejde gik vi en rigtig lang tur i skoven, hvor de første anemoner blomstrede i fuldt flor - herligt.
Tirsdag den 25. marts 2008
Mit udslæt er næsten vak, og jeg klør mig ikke så meget mere, så nu tror vi, at det går over - hvad det så ellers har været 🙂
Skærtorsdag den 20. marts 2008
Puha - allerede badedag igen. Jeg har fået noget grimt udslæt som min mor og far tror kan være skab. Vi har nemlig haft en ræv med skab inde i hønsehuset og garagen, og efter det er er jeg begyndt at klø mig rigtig meget. Jeg fik en grundig vask med sebacil, og hvis det ikke er ovre inden påsken er forbi, slipper jeg nok ikke for en tur til dyrlægen.
Lørdag den 23. februar 2008
Store badedag. Jeg er blevet rigtig grundig vasket i dag, for mor syntes at jeg lugtede - vist lidt for meget - af hund. Det var far der vaskede mig inde under bruseren, og hvor tog det lang tid af få mig godt gennemblødt, og siden at få al sæben skyllet ud. Nu er jeg bare spændt på, om jeg når at blive tør til i morgen når jeg skal til træning.
Søndag den 17. februar 2008
Er nu rykket op i C-klassen til træning. Det er sjovt, for nu er vi begyndt at træne både spring, aport, fremadsendelse og rundering.
Tirsdag den 14. februar 2008
Min 1 års fødselsdag. Jeg blev fejret med flag og gaver.🤩
Søndag den 27. januar 2008
I dag har vi været på fodslaw vandring igen - denne gang ca. 10 km. men nu er jeg ved at vænne mig til de lange distancer.
Lørdag den 26. januar 2008
Jeg savner Bonnie rigtig meget. Det er ikke nemt at vare alene når mor og far er på arbejde, og jeg savner også en ligestillet legekammerat.
Mor går om til gravstedet hver dag, men jeg vil overhovedet ikke med om i nærhedea af det. Jeg er blevet meget stille og trist, men det skal vel have sin tid
Onsdag den 23. januar 2008
Det har været en grim dag i dag - vi måtte tage afsked med Bonnie. Hun havde det efterhånden så skidt, at mor og far tilkaldte dyrlægen, som så kom herhjem og hjalp hende over i den anden verden. Jeg sad hos hende sammen med mor og far mens hun stille sov ind, og jeg snusede lidt til hende bagefter for at tage endelig afsked. Derefter var jeg med ude i haven hvor vi begravede hende. Jeg vil komme til at savne hende rigtig meget, for vi har altid haft det så godt sammen.
Søndag den 20. januar 2008
Vi har været i Haderslev og gå en tur på ca. 5 km. - Hindemaj-ruten. Bonnie havde det ikke så godt, hun har næsten ikke spist i de sidste dage, og da vi kom tilbage fra gåturen i dag, kastede hun op og var lidt sløj.
Søndag den 30. december 2007
I dag har vi været i Binderup og gå tur sammen med Rico og hans forældre.
Mandag den 24. december 2007
Vi har holdt juleaften herhjemme sammen med mine forældres søn, svigerdatter og 3 børnebørn. Bonnie og jeg var med til at danse om juletræet og vi fik også gaver, som vi selv pakkede ud. Bonnie fandt selv sin under træet. Det kendte jeg jo ikke rigtig endnu, men bare vent til næste år, så skal I bare se.....
Søndag den 2. december 2007
Nogle hundetrænere havde arrangeret en gåtur i Holsted, så der var vi med. Desværre kom der ikke ret mange til det, men det var en rigtig fin tur, selvom det regnede lidt.
Lørdag den 17. november 2007
I dag har jeg været til konkurrence i lydighed, og jeg vandt 1. præmien i min klasse med 85 point ud af 100 mulige. Det gav en flot pokal og mor var vældig stolt af mig.
Lørdag den 10. november 2007
Bonnie og jeg har været ude hos Rico siden i går, da mor og far skulle til revy på Pejsegården med overnatning.
Onsdag den 31. oktober 2007
Jeg har ikke været til hundetræning i 4 uger 😠 på grund af mors arbejde, men i dag var vi ude på træningspladsen sammen med Tenna. Der skulle jeg prøve at gå spor, men det har jeg aldrig prøvet før, så det var ingen succes.
Mandag den 8. oktober 2007
Har været i sommerhus i Stauning hos Rico og hans forældre sammen med mor, far og Bonnie.
Onsdag den 19. september 2007
Rico er kommet på besøg og skal være her i 4 dage mens hans forældre er i udlandet. Det bliver rigtig sjovt.🙃
Lørdag den 8. september 2007
I dag fik vi 4 moskusænder - det er rigtig spændende. Vi har høns i forvejen og dem er jeg helt vild med at sidde og kigge på. Desværre må jeg ikke jage efter dem, så det har jeg lært at lade være med.
Søndag den 2. september 2007
I dag har mor, far, Bonnie og jeg været på fodslaw vandring - 12 km. - i V.Vedsted. En del af turen foregik ude på havdiget - det var en rigtig god tur, men jeg var godt nok træt bagefter.
Lørdag den 1. september 2007
Har været til hvalpetræf på Kennel Nala hvor vi mødte alle mine søskende og en masse andre collier. En rigtig god dag.😀
Mandag den 27. august 2007
Her i weekenden har vi været i sommerhus i Skuldbøl hvor vi var sammen med Morten på knap 2 år, som er mine forældres barnebarn, Snuggi - hans hund - og Wendy og Kurt som er hans forældre. Det var en rigtig hyggelig weekend bortset fra køreturen som jeg stadig ikke kan li'.
Søndag den 29. juli 2007
I dag er vi taget til Als på camping sammen med Rico og hans forældre. Vi skal ud at gå på Alsstien i et par dage, og så skal jeg også lege med Rico. Det bliver bare alletiders 🤩
Fredag den 20. juli 2007
I dag er vi kørt til Silkeborg på "familiecampingtur". Det var en lang tur, men vi holdt nogle pauser undervejs så jeg kunne komme ud i den friske luft, så det gik ikke så galt. Jeg kan dog stadig ikke li' at køre bil, så jeg gruer allerede for søndag, hvor vi skal hjem igen.
Fredag den 13. juli 2007
I dag fik mor og far sommerferie, så nu skal der rigtig hygges og leges i 3 uger. Jeg har efterhånden været ude at køre i bil mange gange, men det kan jeg absolut ikke li', for jeg bliver frygtelig køresyg, så mor må fange mig og bære mig hen til bilen hver gang vi skal afssted.
Tirsdag den 19. juni 2007
Vi har været til sommerafslutning i hundeklubben hvor vi var med til holdkonkurrence. Det gik rigtig fint, for vi vandt, og det var bare rigtig sjovt
Søndag den 16. maj 2007
Jeg er faldet rigtig godt til i mit nye hjem, og jeg elsker at lege med Bonnie.
Tirsdag den 17. april 2007
Jeg er begyndt at gå til lydighedstræning på hvalpeholdet i DCH Ribe. Det er bare alletiders med alle de fremmede hunde - frikvarteret hvor vi bliver sluppet fri allesammen og får lov til at lege er dog det bedste🤩
Torsdag den 12. april 2007
I dag forlod jeg mit fødehjem -Kennel Nala - på Sydals for at bo hos min nye familie i Horslund ved Ribe. Her bor foruden mig min "mor" Hanne, min "far" Frank og collien Bonnie der er knap 12 år. Jeg blev lidt dårlig i bilen og måtte ud og kaste op en gang, men det var jo også en lang tur

| Svar

Nyeste kommentarer

27.02 | 12:32

Mange tak

27.02 | 11:46

Meget smuk

---------------------------------------
http://www.kviklantop.com/

22.02 | 11:12

FLOT..FLOT HAVE...det er jo Paradis haven...Jeg er også ved at plante kravleroser i min have..m.m..det skal være stort ..da haven er 2000m2